VI LEVER

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att vi försummat er så mycket den sista tiden, men det är så att båda våra datorer har kraschat - hur fail är inte det? Ja, så går det väl när man sitter och skickar virus till varandra på msn. Datorn vi skriver på just nu är hos en annan kompis men vi vet inte när vi kan få tag i en dator nästa gång så håll ut i nån vecka eller något så ska vi fixa våra egna datorer.

Oj hoppas ni förstod allt det där (klart ni gjorde, våra läsare är såå smarta).

Filmen på uppdraget vi gjorde igår lägger vi upp så fort vi får chansen.. om det skulle uppskattas alltså. Vill ni se filmen så KOMMENTERA. Ni kan skriva allt mellan NI ÄGER eller en hel novell.

Tror vi inte att det skulle uppskattas behöver vi ju inte lägga ut den, eller hur?



PUSS
Juno n´Junior

Hej mina älsklingar.

Hehe skämt åt sido. Jag älskar inte er, bara så att ni vet. Alltså jag menar, hur kan man älska någon man inte känner. Nej, JUST DET. Så ta det inte så personligt.

Japp, idag har jag gjort en massa saker. Inget ni är intresserade av att höra. Eller.. det kanske är meningen med att blogga? Hehe, får väl slösa några minuter av mitt liv på att tillgodo se er med faktan då.

I fredags var jag och Juno i simhallen, den lilla konflikten med badvakten ni vet. Sen igår så hade vi gäster här hemma. Jag lekte med Miriam och Leo, vi hade allmänt trevligt alltså. Senare på kvällen åkte jag till Juno vilket blev början på en otroligt mysig helg. Vi gjorde allt från att äta mango till att ringa random människor mitt i natten. FÖRVÅNADE? Japp, sen idag skyndade vi iväg till dansen där vi hade hiphop med vår kompis (låt oss kalla henne Gullan). Väl hemma hos Juno igen sysselsatte vi oss med att kolla film, prata och drick te. MYYSIGT alltså.

Phiiu, det var det. Snart kommer det nya uppdraget upp! Ni vet, Juno goes gatumusikant.. KOMMENTERA VAD NI VILL ATT JAG SKA HA SOM UPPDRAG SEN NÄR DET ÄR MIN TUR! :D Vinnaren får en exslusiv förhandsvisning ;)

Men nu ska jag sova och tagga igång inför DAGENS TANKE imorgon.. (Ni vet, lilla jag ställer mig inför en hel ganska ny klass och berättar om något klokt jag tänkt på)

PUSSOCHGODNATT
Junior


Bild från när vi drack te.


Junior är KÄR i Larry....

Hej era 9999 trogna läsare, ledsen för att en viss PERSON förstörde vårat uppdrag igår. Han var en mycket ond människa vill jag lova, han sa att våran gris-bad-mössa var äcklig efter jag satte den på hans huvud. Hur kan en badvakt säga så om något så vackert? Man blir nästan rosenrasande, det borde vara straffbart att sabbotera som han gjorde igår...

Våran dag har varit MYCKET ansträngande , så lite synd är det om oss!

Uppdraget som Junior gav mig är ingenting för en sådan ståtlig super-kvinna som jag är haha.

Jag måste också avslöja att Junior är kär i Larry, SÖTNOSAR båda två eller i alla fall Larry...

Puss och kram
Juno och Junior

 

 


Miriam kom just på en smart grej med min fickspegel..

..ena spegeln har trillat ut så hon satte i mitt puder istället. Thank you smartie! :D


Hallå världen.

Nu är Miriam, Leo, Stefan och Isabella här. Trevligt trevligt. Senare ska jag hem till Juno för att terrorisera henne. Hon ska bara äta först. ÄT SNABBARE KVINNA.

Som tidsfördriv hade jag tänkt svara på lite frågor om Juno.

1. Hon ser upp till.. 
..Andre

2. Hon spanar på i smyg.. 
..Erik

3. Hon drömmer om..  
..Larry

Men nu ska jag hänga lite med the guests. Se you later people.
PUSS
Junior


NYTT UPPDRAG TILL JUNO

Japp, hoppas att alla kunde se videonfrån det tidigare inlägget! Inte? 1. Kopiera webb adressen 2. klistra in där man skriver webb adresser 3. tryck på shift (heter det så?)
Funkar det fortafranade inte? KOMMENTERA så löser vi det!

Nu sitter jag här hemma för mig själv, har det lagom tråkigt, så jag tänkte att jag ska lägga ut ett uppdrag åt Juno! Hon vet inte om det så det kommer väl som en chock sen när hon kikar in här ikväll.. HEHE.

Juno, du ska, innan nästa fredag.. SPELAT GITARR PÅ STAN FÖR ATT TJÄNA PENGAR. Hehe sjunga måste du göra också :D

Can you do it? Upp till bevis! ;)

http://blogg.svt.se/psl/wordpress/wp-content/uploads/2009/06/gatumusikant-29juni.jpg

PUSS
Junior


Vi ber så otroligt hemskt mycket om ursäkt!!!

Vi har nu i knappt en vecka utlovat en ganska pinsam video till idag. Tyvärr så inträffade ett LITET missöde.. Ingenting var dock vårt fel, precis när vi skulle hoppa i kom badvakten och sa att man varken fick filma eller bada med snorkel. Vi bah: MEN HALLÅÅ?


Här är alltså dagens rekvisita. Med detta skulle vi simma i simhallen samtidigt som vi filmade. KUL VA? Synd att NÅGON förstörde allt..

Här kommer badvaktens ursäkt till er: (Kunde varken lägga in filmen i inlägget eller länka.. KLANTIGT. I alla fall, här är den:)   file:///var/folders/Yk/YktnVvssGZuFll4oPMicW++++TI/-Tmp-/com.apple.PhotoBooth-T0x1001175f0.tmp.KsZl8N/Film%202010-09-10%20kl.%2019.35.mov

PUSS
Junior



...

Beata om Dagen efter:
Bra blogg, länkar er på min blogg.
Ni är helt klart värda fler läsare!

Tack så mycket Beata! En liten sak bara, bloggadressen du länkade till - den funkar inte?

Så om du råkar titta hit igen, hjälp oss hitta till din blogg som säkert är hur awesome som helst!

Tack på förhand
Puss o kram

Juno n´ Junior




Jag hatar min kemi lärare

Hon har bestämt att vi ska PROV imorgon. Jag snackade med en tjej i N1A och hon bah: Asså vi är på kap. 1 och vi ska inte ha något prov!

Jag bah: Hehe nej men vad kul för er! Vi ska ha prov på kap. 1, 2 och 3.

Av tre klasser lyckades jag komma i plugg klassen.

Önska mig grattis och lycka till.



IMORGON GÄLLER DET! Simhallen. Jag har redan packat ner gris mössan och grod cyklopet. TAGGA.

PUSS
Junior

Min nervositet har släppt...

Imorgon så  är det uppdrag och min nervositet har släppt av någon konstig anledning, men den lär komma tillbaka kan jag lova. Junior är så nervös att jag inte finner orden just nu, stackars Junior. 

I helgen så ska  Junior och jag göra sushi för första gången, men det tror jag inte kommer bli några problem med tanke på vilka talanger vi är.

Glöm inte av att titta på vårat uppdrag imorgon, vi gör det för eran skull och inte för vårt haha nej jag skoja bara!

Puss och kram
Juno 


Du har så vackra ögon tycker jag

Ooh herregud vad obehagligt. En kompis till mig o Juno blev uppraggad på spårvagnen idag. Sen när dom fattat att vi inte var intresserade jagade dom oss istället. Fy sjutton. Men snabba som vi är gick ju allt bra som ni kanske insett. Japp, vill inte gå in på detaljer nu men hans raggningsreplik var ungefär: "Vad är klockan?" (Sitter med både klocka o mobil på sig) och sen "Du har så vackra ögon". Vi bah hehe okej?

Men nog om det. Har ni också börjat räkna ner dagarna? Är vi tjatiga? På fredag gäller det alltså.

(Bilder från gårdagen kommer upp vid ett senare tillfälle).

http://criticalresults.com/images/businessman-running-scared.jpg
Såhär kändes det. Precis så. Känner igen Junos ansiktsuttryck - läskigt lika alltså.

Pussokram
Junior

Tre dagar kvar tills det händer...

Snart är det dags för vårat första uppdrag och jag börjar redan bli nervös. Det känns som att vi kommer göra bort oss totalt...  Vi får hoppas på att jag  kommer göra  succ´e som den "plaskande grisen"  och Junior som den " hoppade grodan" på fredag haha!

Ni läsare kanske kan hjälpa oss med att komma på nästa uppdrag, vi tar tacksamt  emot era förslag.

Jag önkskar även Junior lycka till ikväll och hoppas att kläderna klär dig. Det skulle vara trevligt om du kunde ladda upp en bild från ikväll när du har möjlighet.

Puss och kram
Juno


Jag är en leopard

Både jag och Juno går första året på gymnasiet, och på min skola är det en tradition att treorna fixar fest till ettorna! Trevligt trevligt alltså. Årets tema är djungeln/savannen - tur för mig att Juno äger både solglasögon, byxdress och sjal i leopardmönster ;D Så japp, kanske inte det mest fantasifulla men jag kommer ju lätt vara den snyggaste leoparden xD

Angående uppdraget i simhallen finns det en LITEN möjlighet att vi kan fixa det innan fredag. Så var beredda på att filmen kanske kommer upp redan imorgon kväll! KANSKE alltså.

Ha en fin tisdagskväll
Pussokram
Junior

Nu tror jag att någon har slarvat bort lösenordet..

Har ni också märkt att Juno inte uppdaterar? Jag tror helt seriöst att hon tappat bort lösenordet till bloggen.. Herregud vad klantigt. (Skäms) Men det får vi väl lösa imorgon.

Fredag närmar sig och jag håller på att få stress akne av nervositet.. Nej men det här klarar du Junior! Kom igen! Kan ju inte dra mig ur nu.


När man är så nervös som jag är det bra att ta ett avslappnande fot bad. För er som inte visste.

Pussokram
Junior

Tjej på sexton år, brunett, skrattar åt allt och ingenting - spårlöst försvunnen.

Alltså jag fattar inte vart hon har tagit vägen? Vi skiljdes åt vid utanför dansen och sen dess har jag inte hört av henne. hon svarar inte på sms och hon hoppar inte in på mitt rum och typ: TITTA VEM SOM ÄR HÄÄR. Hon kanske fick så mycket ångest över uppdraget på fredag så hon stack och gömde sig. Fy sjutton vilken dålig stil.
Eller så har hon bara stängt av mobilen.
Nee knappast troligt.

Nu får jag fortsätta leta
pussokram
Junior


Blev helt plötsligt otroligt sugen på sushi..

Oj vad trevligt

Tack för din kommentar Thilde, du var FÖRST lixom. Självklart vill vi delta i din tävling om veckans blogg.

http://thildathebest.blogg.se  <-- Här är tävlingen

Önska oss lycka till då!

/Juno n´Junior

Dagen efter

Vad har vi gett oss in på? Nu dagen efter känns hela idén av att skämma ut sig totalt inför massa människor rätt så absurd.. Men men, sagt är sagt, eller?

HJÄLP. Hoppas ni uppskattar det vi gör för er.. (Varför gör vi det?)

 

Ångest.

/Junior

 

 


Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1966195/upp-till-bevis?claim=p4tezywk5y9">Följ min blogg med bloglovin</a>

MISSION NUMBER ONE




Första uppdarget genomför vi tillsammans! Junos är att simma med Gris-bad-mössa. Jag ska ha på mig det charmiga grod cyklopet. Plats: Simhallen  Datum: 10/9

Frågan är bara vem som ska filma. Badvakten kanske är gullig och ställer upp..?

TROR NI ATT VI KLARAR DET?
SKA VI SLÅ VAD KANSKE?

Pussokram
Junior

JUNO N´JUNIOR, the next big thing



Det här är vi. Juno n´Junior. Såklart heter vi heter vi inte riktigt så i vanliga fall men det låter mycket coolare. Den här bloggen skapades alldeles nyss, vi är fortfarande skakiga av upphetsning.
Om de inte redan förstått det är det vi som ska ge varandram olika uppdrag som vi sedan genomför. Film bevis får ni såklart. Redan på fredag är det dags för MISSION NUMBER OOONE! Får inte missas! Förlsag tas gärna emot (inte för att vi verkligen behöver hjälp då alltså..)

Pussokram
Juno n´Junior


RSS 2.0